Pénzügy

Új ügyvezető a gazdaságfejlesztési központnál

Dr. Novák Csaba, a Gazdaságfejlesztési Programok irányító hatóságának vezetője a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ szakmai ügyvezető igazgatójaként folytatja munkáját.

Feladata 2007. március 1-jétől a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. pályázatkezeléssel kapcsolatos szakmai munkájának az irányítása, amibe beletartozik a GVOP pályázatainak és számos hazai pályázatnak a kezelése is.

„Az újonnan alakult MAG Zrt. szakmai munkájának irányítása és a korábbi négy, most összevont szervezet szinergiáinak kiaknázása hasonló mértékű kihívás, mint az elmúlt öt évben végzett szabályozói munka. Külön vonzó számomra, hogy közvetlenül vehetek részt abban a munkában, amelynek célja egy hatékonyabb, átláthatóbb és szolgáltatóbb jellegű tevékenység kialakítása” – mondta el Novák Csaba a váltásról.

A 38 éves szakember egyetemi oktatóként és kutató közgazdászként kezdte pályafutását. Részt vett az I. NFT előkészítésében, majd az utóbbi négy évben a GVOP irányító hatóságot vezette operatív szinten, majd első számú vezetőként.

„Novák Csaba szakmai múltja és elismertsége garanciát jelent arra, hogy a MAG Zrt. sikeresen teljesítse a vele szemben támasztott magas elvárásokat. Személyében olyan vezető munkatárssal bővül csapatunk, aki hatékonyan fog tudni hozzájárulni ahhoz a szemléletváltáshoz, amelyet célul tűztünk ki magunk elé” – kommentálta a váltást Ormosy Gábor, a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. vezérigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik