Pénzügy

Új lakosságiüzletág-vezető a Budapest Banknál

Szentpétery Csaba felel október 16-tól a bank lakossági üzletágának feladataiért.

A Budapest Bank (GE Money Bank) lakossági üzletágának irányítási feladatait 2006. október 16-tól a harmincnyolc éves Szentpétery Csaba látja el. E minőségében ő felel a bank lakossági értékesítési, jelzáloghitelezési, autófinanszírozási, alapkezelői, és fedezetlen hitelekkel kapcsolatos tevékenységéért.

Szentpétery Csaba 2006. márciusában értékesítés-fejlesztési vezetőként csatlakozott a GE Money közép- és kelet-európai régiójához. Az utóbbi néhány hónapban elsősorban az GE Money új EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) piacokra való belépésnek előkészítésén dolgozott.

A GE Money előtt a Citigroupnál töltött be magyarországi és külföldi vezetői munkaköröket. Nevéhez fűződik a hazai kiemelt ügyfélköri osztály és a hitelkártya üzletág létrehozása. Ezt követően lakossági bankhálózatot vezetett az Egyesült Államokban, majd Közép-Európába visszatérve a hitelkártya üzletág regionális disztribúciós stratégiájáért felelt.

Szentpétery Csaba a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola elvégzését követően 2004-ben MBA fokozatot szerzett a Duke University’s Fuqua School of Business-ben. A szakember több, az amerikai értékpapír-felügyelet által elismert képesítéssel rendelkezik, magyar anyanyelvén kívül folyékonyan beszél angolul, továbbá társalgási szinten spanyolul, németül és oroszul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik