Pénzügy

Ingatlanmenedzsment-képzés a CEU-n

A CEU Business School 2007 januárjától a régióban elsőként indítja el Ingatlanmenedzsment MBA (MBA in Real Estate Management) kurzusát.

Az iskola, nemzetközileg elismert MBA-képzéseinek több mint 18 éves tapasztalatára támaszkodva, a részidős képzés keretén belül megvalósuló új programot – a szokásos jelentkezési követelményeknek megfelelően – a már jelenleg is a hazai vagy a külföldi ingatlanszakma valamely területén aktívan dolgozó, illetve az ingatlanpiaci ismereteket megszerezni kívánó, felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára indítja el.

A képzés vezetője dr. Hajnal István, MRICS, a Biggeorge’s NV vezérigazgatója. A képzés oktatói között a magyarországi ingatlanszakma prominens képviselői szerepelnek; Baross Pál, az ING Real Estate korábbi magyarországi vezetője, Czerny József, a Golder Associates vezető tanácsadója, Soóki-Tóth Gábor, az Ecorys ügyvezető partnere, Pongrácz Gabriella, az FHB Bank korábbi ingatlanértékelési főosztályvezetője, valamint Gerő Péter, a Magyar Ingatlanszövetség alelnöke.

Az MBA-program kiemelt prioritásként kezeli a gyakorlati ismeretek oktatását és átadását a korszerű elméleti ismeretek elsajátítása mellett. Számos hazai és nemzetközi előadó bevonásával, esettanulmányok feldolgozásával és a piaci tapasztalatok összegzésével naprakész ismereteket kíván nyújtani a hallgatók számára. A képzés felöleli az ingatlanértékelés, az ingatlanfejlesztés, az ingatlanbefektetés, valamint az ingatlanüzemeltetés területeit.

Mehrli Péter, a Magyar Ingatlanszövetség elnöke elmondta, hogy a képzés nagyban hozzájárul a hazai ingatlanszakma fejlődéséhez és presztízsének növeléséhez. A képzési programban a CEU korábbi tapasztalatai alapján várhatóan 50-50 százalék körül alakul majd a magyar és külföldi hallgatók aránya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik