Pénzügy

Új értékesítési igazgató a Groupamánál

A Groupama Biztosító Zrt.-nél 2006 júniusától Ugyan Tibor tölti be az értékesítési igazgatói pozíciót.

A 39 éves szakember a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán szerzett személyügyi szervező diplomát, majd a biztosítási iparággal kapcsolatos vezetői tudását a Life Insurance Marketing and Research Association (LIMRA) által szervezett tanfolyamokon és szemináriumokon sajátította el, ahol 2001-ben megkapta a CIAM (Chartered Insurance Agency Manager – okleveles biztosítási vezető) címet.

Biztosítási területen 1988-ban kezdett tevékenykedni az Állami Biztosítónál, majd 1991-től a Nationale-Nederlanden (ING) biztosító egyik „alapító” tagja volt, ahol 1994-ben kinevezték a Zuglói Igazgatóság értékesítési igazgatójává. 1996-tól a Winterthurnál alkuszi értékesítési vezető, majd 1997-ben újra visszatér az NN Zuglói Igazgatóságára, korábbi pozíciójába.

A Groupamát megelőzően Ugyan Tibor 3 éven át az ING Biztosító központjában értékesítési tanácsadó munkakört töltött be, ahol a társaság hét igazgatóságból álló régiójának szakmai felügyeletét látta el. Emellett irányította az alkuszi kapcsolatok kiépítését és teljesítményük felügyeletét a régión belül.

A Groupama Biztosító értékesítési igazgatójaként az irányítói feladatokon túl kiemelt szerepe lesz a biztosító hálózatának további építésében és külsős értékesítési partnerek bevonásában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik