Pénzügy

Vezetőváltás a Hewitt élén

Szelecki Zsolt a Hewitt Associates regonális vezetője lett, a budapesti iroda ügyvezetői feladatát Csépai Martin látja el.

A Hewitt európai vezetője, Roger Parkin Dr. Szelecki Zsoltot, a Hewitt Humán Tanácsadó Kft. közép-kelet európai régióvezetőjét nevezte ki az Emerging Markets Lead pozícióra. Szelecki Zsolt mintegy 16 ország koordinációjáért felel. Kinevezésének köszönhetően a Hewitt budapesti irodájában is pozícióváltások történtek: új ügyvezetőként Csépai Martin látja el a cég működésének irányítását.

Szelecki Zsolt a Hewitt magyar, lengyel, cseh, svéd és görög tevékenységének vezetésére, koordinációjára, valamint a cég új közép- és kelet-európai piacain szolgáltatásainak fejlesztésére fog fókuszálni – a Hewitt tevékenységét összesen 16 országban összefogva, elsődleges feladata a Hewitt növekedésének biztosítása.

Szelecki Zsolt miután 1992-ben megalakította saját tréning- és tanácsadó cégét stratégiai partneri kapcsolatot alakított ki a Hewitt-tal, majd 2000-ben csatlakozott a céghez, mint a magyarországi piac felelőse. A 39 éves szakember 2005-től a közép-kelet európai régióban vállalt vezető szerepet. 2005 év végétől a Hewitt Europe Ltd.-ben fennálló munkaviszonyának, mint a cég Emerging Markets vezetője, a Hewitt budapesti székhelyéről tesz eleget, így továbbra is elérhető marad az ügyfelek számára.

A budapesti Hewitt iroda új ügyvezető igazgatója Csépai Martin lett, a cég egyik vezető tanácsadója. Csépai Martin közgazdász, 1998-ban csatlakozott a Hewitthoz. Az elmúlt egy évben folyamatosan vette át Szelecki Zsolttól az iroda irányítását. Az új ügyvezető elsődleges feladata a budapesti központ működésének és üzletvitelének koordinálása, valamint a Hewitt tevékenységének fejlesztése, árbevételének további növelése lesz.

A magyarországi Hewitt 2005 év végétől a Hewitt Associates többségi tulajdonába került, és Hewitt Humán Tanácsadó Kft. néven folytatja tevékenységét.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik