Pénzügy

Winkler János a T-Mobile Magyarország új vezérigazgatója

A T-Mobile Magyarország Rt. Igazgatósága döntött arról, hogy 2006. január 20-i hatállyal Winkler Jánost nevezi ki a piacvezető mobilszolgáltató vezérigazgatójává.

Winkler János tisztsége a T-Mobile Magyarország beolvadásának cégbírósági bejegyzését követően átalakul, így a Magyar Telekom Mobil Szolgáltatások Üzletágának vezetője, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese lesz.

A T-Mobile Magyarország megüresedett vezérigazgatói pozíciójának betöltésére – nemzetközi fejvadászcég bevonásával folytatott keresési folyamat eredményeként – Winkler Jánost javasolta a T-Mobile Magyarország Igazgatóságának Javadalmazási Bizottsága.

Straub Elek, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója, a T-Mobile Magyarország Igazgatóságának elnöke a döntéssel kapcsolatosan elmondta: „Az igazgatóság döntése egyben a T-Mobile munkatársai, vezetői, valamint az általuk végzett munka és az elért kiváló eredmények elismerése is. A 2006-os év egyik legfontosabb feladata a Magyar Telekom és a T-Mobile egyesülése. A mostani döntés azt is jelenti, hogy a Magyar Telekom Csoport mobilüzletágát olyan vezető irányítja az integráció után, aki pontosan ismeri, és képviselni is tudja azokat az értékeket, amelyek segítségével a T-Mobile Magyarország a hazai mobilpiac vezető pozícióját vívta ki.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik