Pénzügy

Nyílt nap a CEU Business Schoolban

A CEU Business School és a milánói Universitá Commerciale Luigi Bocconi közös, alapdiplomás üzleti képzésén nyílt napot tartanak január 25-én.

A CEU Business School új, alapdiplomás programjának nyílt napján az érdeklődők részletesen is megismerkedhetnek a két diplomát nyújtó egyetemi képzéssel és az iskolával, ellátogathatnak az órákra, és rövid előadást hallgathatnak meg a képzésről január 25-én 10 és 10 és 15 között a CEU Business School épületében.

A 2005 szeptemberében indult képzésen angolul folyik az oktatás, és a hallgatók a tanulmányok első szakaszát a CEU Business Schoolon, a második két évet pedig az olasz Bocconi Egyetemen töltik. A képzés lezárása után a diákok két diplomát kapnak kézhez: a CEU Business School Egyesült Államokban is akkreditált üzleti diplomáját (American Bachelor of Business Administration), valamint a Bocconi Egyetem nemzetközi gazdasági és menedzsmentdiplomáját. A program keretében 2005-ben tizennégy ország ötven hallgatója kezdte meg tanulmányait. A hallgatók többek között Kanadából, Romániából, Oroszországból, Svédországból, Grúziából, Ukrajnából, az Egyesült Államokból, Japánból, Mongóliából, Szerbiából, és természetesen Magyarországról érkeztek.

A szülők számára az iskola magyar tolmácsolást biztosít a nyílt napon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik