Pénzügy

Új kereskedelmi igazgatók a Lenovónál

A Lenovo Magyarország Lukács Anitát és Barcsi Miklóst nevezte ki 2006. január 1-jétől a végfelhasználói, valamint a viszonteladói üzletág kereskedelmi igazgatójának posztjára.

Lukács Anita 2005 augusztusáig az IBM Magyarországi Kft. PC-üzletágánál dolgozott. 1996-tól 3 évig az IBM által kiajánlott nagy tenderekkel foglalkozott, míg 1999-től 2003-ig a direkt üzletág megteremtése kötötte le az idejét. Ebben a munkakörben kiemelt szerepet kapott a nemzetközi ügyfelek feltérképezése és kezelése, vásárlásaik felfuttatása. 2005. augusztus 1-jétől csatlakozott az IBM PC-üzletágából létrejött Lenovo Magyarország csapatához, ahol az elsősorban banki és biztosítási fókuszú, helyi és nemzetközi ügyfelek területén tevékenykedett.

Barcsi Miklós az Olivetti magyarországi leányvállalatánál, majd a Xerox Magyarország Kft.-nél dolgozott. 1999-ben szerződött az IBM Magyarországi Kft.-hez, ahol számos, a partneri értékesítés köréhez kapcsolódó munkakör után 2001-ben a személyi számítógép üzletágnál a nagykereskedelmi partnerekért lett felelős. 2005 augusztusától került a Lenovo Magyarországhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik