Pénzügy

Új kereskedelmi vezető a Szentkirályinál

A Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél 2005. decembertől Csikesz Csaba tölti be a kereskedelmi vezetői pozíciót.

A harminchárom éves szakember 2004 elején a Szentkirályi anyacégénél, a Vitapress Kft.-nél területi képviselőként helyezkedett el. Itt ismereteket szerzett, a kereskedelmen belül az értékesítés minden szegmensében, majd a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-hez került kiemelt területi képviselőnek. Kinevezését megelőzően a Szentkirályi Ásványvíznél területi vezetőként tevékenykedett. Új pozíciójában feladatai lesznek: a cég kereskedelmi struktúrájának kialakítása, zökkenőmentes működtetése, a kiemelt partnerekkel való szoros kapcsolattartás, a területi vezetőkön keresztül a kereskedelem és az értékesítés optimális ellátása, működtetése.

Csikesz 2000-ben judo szakedzői diplomát szerzett a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar judo edzői szakán. Valamint ezzel párhuzamosan 1997-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen felsőfokú biztonságszervező szakképesítést is kapott.

Jelenleg az Államigazgatási Főiskola Posztgraduális Környezetvédelmi Igazgató szakán folytatja tanulmányait.

Csikesz 2004-ig a sportban tevékenykedett, 1996-2000-ig a Budapesti Honvéd Judo Szakosztályában a női szakágat vezette, majd a 2000-2003-ig a Férfi Junior Keretedzője volt. 1998-ban és 1999-ben az Év Judo Edzője kitüntetésben részesült.

A kereskedelmi vezető angolul beszél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik