Pénzügy

Új menedzserek a Deloitte-nál

A Pénzügyi tanácsadás osztályra új igazgatóhelyettest, az Adóosztályra új adómenedzsert neveztek ki a Deloitte-nál.

Hetényi Márk lett a Deloitte Pénzügyi tanácsadás részleg igazgatóhelyettese, aki tranzakciós szolgáltatások továbbfejlesztéséért és menedzseléséért felel majd. Dr. Juhász Erika pedig 2005. november elején csatlakozott a Deloitte Adóosztályához.

Hetényi karrierjét a PricewaterhouseCoopers budapesti irodájában kezdte, majd 2000 és 2003. között a PwC San Jose-i irodájában dolgozott audit menedzserként a Szilikon Völgy legnagyobb technológiai, IT és telekommunikációs ügyfeleinek nyújtva könnyvizsgálói és egyéb szolgáltatásokat. Hazatérése után szenior menedzseri pozícióban számos nagyvállalat könyvvizsgáló menedzsere volt, illetve a PwC IT és telekommunikációs cégei számára nyújtott tranzakciós szolgáltatásokat. Az Egyesült Államokban üzleti és számítástechnikai diplomát szerzett és amerikai bejegyzett könyvvizsgálói képesítéssel rendelkezik.

Dr. Juhász Erika, az új adómenedzser elsősorban társasági adóra és ÁFÁ-ra szakosodott. Karrierjét az APEH-ben kezdte, majd a KPMG adóosztályának munkatársa volt. 2002-től a PKF Worldwide-nál dolgozott, ahol a cég adórészlegének kialakításáért, fejlesztéséért és marketingjéért volt felelős. A szakértő jogi és államigazgatási főiskolai végzettséggel rendelkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik