Pénzügy

Legjobb munkahely – online felmérés

Az idén ötödik alkalommal megrendezett országos Hewitt-Figyelő Legjobb Munkahely-felmérést 2005-ben is online felmérés kíséri. Az idei internetes kérdőívünk négy területre koncentrál: az ideális munkahely kérdésére, az aktuális munkaerő-piaci helyzetre, a munkavállalói értékre és a munkahelyi diszkrimináció kérdéskörére.
Hogy a közszférában vagy a magánszférában jobb-e dolgozni, hogy számlás vagy béres alkalmazottnak jobb-e lenni, hogy mennyivel kellene többet keresnie ahhoz, hogy kényelmes életet tudjon biztosítani magának, és hogy van-e olyan ni vezetője, akire felnéz – ha ezekben a kérdésekben szeretné elmondani véleményét, töltse ki online kérdőívünket!

A tavalyi évhez képest a Nők Lapja Cafe és a FigyelőNet internetes felmérését idén egységesítettük, hogy az eredmények összehasonlíthatóak legyenek. A két kérdőív tartalmában nagyjából megegyezik, ám a Nők Lapja Cafe kérdőíve kifejezetten a női munkavállalókra lett szabva, míg a FigyelőNet kérdőíve a munkavállalók általános véleményére kíváncsi. Olvasóinknak azonban továbbra is nyitva áll a lehetőség, hogy a nőkre specializált vagy az általános kérdőívet töltsék ki. A kérdőív kitöltése körülbelül 20-25 percet vesz igénybe!



Legjobb munkahely – online felmérés 1

Ha az általános kérdőívet szeretné kitölteni

Ha a nőknek szóló kérdőívet szeretné kitölteni



Legjobb munkahely – online felmérés 2

Ha az országos Hewitt-Figyelő Legjobb Munkahely-felmérésről szeretne többet megtudni, látogasson el a www.legjobbmunkahely.hu oldalra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik