Gazdaság

Orbán Ráhel saját céget alapított

Burger Barna / MTI
Burger Barna / MTI

Június végén 3 millió forintos jegyzett tőkével alapított céget Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya – vette észre az Mfor.hu. Orbán Ráhelről régóta tudni lehet, hogy érdeklődik a divat- és szállodaipar iránt. A Odu Store Kft. fő tevékenysége ipari jellegű bolti kiskereskedelem, tehát lényegében mindennel foglalkozik, ami nem élelmiszer, ital vagy dohányáru. A cégnyilvántartás alapján azonban az lap azt sejti, hogy elsősorban az Orbán Ráhel fő profiljába tartozó ruha- illetve textilipari tevékenység lehet meghatározó, ezek dominálnak a cég teljes tevékenységi körén belül is.

Az Odu Store alapítója és  cégvezetője is Orbán Ráhel, az üzletben nincsenek társai. A céget a XII. kerületi Apor Vilmos téren jegyezték be, ahol a Hegyvidék Bevásárlóközpont is működik, azonban a lap nem talált az Odu Store-hoz köthető boltot a bevásárlóközpont által listázottak között.

Orbán Ráhel korábban férje, Tiborcz István érdekeltségében vállalt feladatot, a BDPST Koncept Kft. ügyvezetője lett. Tiborcz sem maradt tétlen: a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt.-n keresztül alapított egy újabb céget, a Leonstrella Kft.-t. A cég ügyvezetője Malik Zoltán, aki Tiborcz István számos más érdekeltségében is fontos posztot tölt be. A 3 milliós jegyzett tőkével létrehozott vállalkozás fő tevékenysége a saját tulajdonú, bérelt ingaltan bérbeadása, üzemeltetése. A céget ugyanarra a címre – Pasaréti út 122-124 – jegyezték be, ahová a legtöbb Tiborcz-érdekeltséget.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik