Gazdaság

1300 embert venne fel a Wizz Air

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága csütörtökön bejelentette eddigi legnagyobb szabású, az egész hálózatra kiterjedő toborzó kampányát. A közleményben hangsúlyozzák, hogy az elmúlt 13 évben a WIZZ megerősítette vezető pozícióját a térség légi közlekedési piacán, és az elkövetkező év során közel 1300 új közvetlen munkahelyet teremt a cégnél.

2017-ben már 11 új repülőgép érkezett a Wizz Air flottájába, amelyhez 2018 végéig további 21 vadonatúj Airbus A320 és A321 típusú repülő csatlakozik. Ezáltal a WIZZ-csapat több mint 4500 fősre növekszik a következő év végéig. A légitársaság és a karrierlehetőségek számának növekedése azonban nem áll meg ezzel: a tervek szerint 2024 végére a flotta már kétszeresére bővülhet több mint 160 repülőgéppel.

Európában és a kontinensen túl több mint 25 országban összesen 400 toborzó eseményt szervez a Wizz Air, pilótáknak és légiutas-kísérőknek egyaránt, hogy az ambiciózus és lelkes jelentkezők közül azok csatlakozhassanak a WIZZ csapatához, akik valóban szenvedélyt éreznek a légiközlekedés iránt.

További információ többek között itt és itt.

Magyarországon Szegeden és Budapesten is lesz toborzás, és nyílt nap, több alkalommal is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik