Gazdaság

Öblöset dagadtnégereztek az Echo TV-n

A Sajtóklub című műsorban a derék vendégek hamar megtalálták a vizes vb megnyitójának Achilles-sarkát.

Ismételten hozta az egykori Budapest TV-hez mérhetően alacsony színvonalat a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Echo TV a Budapest Beacon találata szerint. Azon hőbörögtek a Sajtóklub című műsorban Bayer Zsolt vezetésével, hogy a ballib média miként ekézte a vizes vb varázslatos megnyitóját. Ekkor hangzottak el az alábbi mondatok:

Idézzük írásban is, amit a kormánypárti publicista Lovas István mondott a szájával:

Ez a dagadt néger, aki énekelt… Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna.

A “dagadt néger” a valóban nem kicsit ellentmondásos Cee Lo Green volt, aki a megnyitó sztárvendége lett a haknit nem vállaló Emeli Sandé helyett. Bayer megerősítette, ő is kihagyta volna Greent a megnyitóból.

A műsorban azt is mondták, az ellenzéki médiának azért nem tetszett a méregdrága megnyitó, mert “bele vannak betegedve, hogy Magyarországon minden rendben, minden frankó, minden működik”. Azt is kiemelték, hogy a Népszavában a “húspiac” kifejezés is elhangzott a megnyitó említésekor, fel is merült Bayer fejében a kérdés:

Mit kéne mutogatni? Gender-csávókat? Minek örülne ez a sok barom állat?

(via Comment:com)

Frissítés (2017.09.15.) Az ügyben a Médiatanácshoz közérdekű bejelentés érkezett, de nem tartották jogilag aggályosnak a dagadt négerezést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik