Gazdaság

Majdnem 60 millió forintot fizet az MTVA az online Ridikülért

A hvg vette észre a Közbeszerzési Értesítőben, hogy az MTVA közel 60 millió forintot fizet ki a Ridikül portáljának tartalomszolgáltatásáért. A pályázaton a 42 Digitális Kommunikációs Ügynökség Kft. nyert.

A Ridikül című műsorról a legtöbben nem azért tudják, hogy micsoda, mert nézték, hanem mert botrányos körülmények között váltak meg a műsort vezető Jakupcsek Gabriellától. A műsor nélküle folytatódott, és úgy látszik, az MTVA-nak bőven vannak még tervei vele.

Az egész pontosan 59,4 millió forintért az MTVA azt kérte, készüljön egy a 30-40 éves korosztályt célzó női online magazin, amely „pozitív életszemléletű, az életet, a családot, az emberi kapcsolatokat, az egészséget és a női szépséget (test és lélek szépségét) értékként kezelő felület” lenne.

A cél napi 50 ezer, havonta 700 ezer látogatót hozni, ami a magyar online lappiacon nagyjából a Top50-be kerülést jelentené. A nyilvánosan elérhető májusi napi olvasottsági adatok alapján a 179. helyen áll a 700-nál is több portált tartalmazó Gemius-adatbázisban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik