Gazdaság

11 milliárdnyi állami megbízás landolt a Habony-közeli cégeknél

Összesen csaknem 11 milliárd forint értékű szerződést kötött az elmúlt néhány hónapban a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda „Az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos kommunikációs feladatok ellátása” – írta meg a kormány oldalán közzétett adatok alapján a Népszava.

Közel 10 milliárdra a Balásy Gyula vezette New Land Medai Reklám Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. szerződőtt, míg a fennmaradó tételt a Csetényi Csaba által irányított Network 360 Reklámügynökség Kft. és Affiliate Network Kft. konzorcium vitte el. A cégeket a piacon nyíltan Habony Árpádhoz közelinek tekintik – írja a lap.

Ezen felül a Csetényi Csaba által irányított Network 360 Reklámügynökség Kft. és Affiliate Network Kft. kettős is egy komoly szerződéssel lett gazdagabb. Ugyancsak „Az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos kommunikációs feladatokra” ez a konzorcium is elnyert – 2016. november 29. és idén augusztus 10. közötti hetekre – egy 1,14 milliárdos megállapodást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik