Gazdaság

Az Aldi lesz a vizes vb fő támogatója

Együttműködési megállapodást kötött az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a 17. FINA Világbajnokság Szervező Bizottsága. A megállapodás szerint az ALDI lesz a 2017-ben Budapesten és Balatonfüreden megrendezendő 17. FINA Világbajnokság és a Masters Világbajnokság nemzeti főtámogatója.

A vizes világbajnokság lesz az első sportesemény Magyarországon, amelyet az áruházlánc támogat. Az együttműködéssel a vállalat a magyar sport sikeréhez, illetve a gondtalan szurkoláshoz kíván hozzájárulni, egyúttal a mozgás, az aktív életmód kialakításának fontosságára hívja fel a figyelmet.

Örömmel támogatjuk a világ egyik legkiemeltebb sporteseményét, amelynek idén a magyar főváros ad otthont. Bízunk abban, hogy ez a nemzetközi vonatkozású, budapesti rendezésű sportesemény számos magyar és idelátogató külföldi vendég számára nyújt majd emlékezetes pillanatokat és közösen szurkolhatunk a versenyzőknek – nyilatkozta  a diszkontlánc ügyvezető igazgatója, Bernhard Haider.

Szántó Éva, a Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. ügyvezetője pedig így kommentált:

Nagy örömömre szolgál, hogy ismételten bővül a 17. FINA Világbajnokság támogatóinak listája. Ahogy a világbajnokság jegyértékesítésének kialakítása, úgy a helyszíni élmények minőségi és pénztárcabarát megteremtése is fontos számunkra.

A szervezetek közötti megállapodás értelmében az ALDI két ideiglenes üzlettel lesz jelen a vizes világbajnokság budapesti helyszínein. A Margitszigeten és a Duna Aréna területén felállított, egyenként 225 négyzetméter alapterületű mobilüzletekben elsősorban a szurkolók igényeire szabott termékkínálattal készülnek.

A két boltban a gyors kiszolgálás érdekében csak bankkártyával lehet majd fizetni, így a külföldről érkező vendégek is készpénzváltás nélkül tudnak majd vásárolni. Mindkét helyen ugyanazon az áron lehet megvásárolni a termékeket, mint az áruházlánc bármely magyarországi üzletében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik