terrorelhárítók (tek, terrorelhárítás, )
Gazdaság

A TEK-et is elérte a munkaerőhiány

24.hu
24.hu

2017. 01. 26. 15:52

Korábban a témában:

A Terrorelhárítási Központ (TEK) személyvédelmi igazgatósága állományába tiszti és tiszthelyettesi beosztás betöltéséhez szükséges komplex kiválasztási eljáráson és alapképzésen történő részvételre buzdít a TEK főigazgatója. A napokban megjelent felhívást a Népszava szúrta ki.

A terrorelháírtók olyan hivatásos rendőrök jelentkezését várják, akik „szeretik a kihívásokat, csapatjátékosok, alkalmazkodni tudnak a TEK által megkövetelt, magas szintű mentális és fizikai igénybevételt jelentő teljesítményhez. Továbbá képesek átlagon felül teljesíteni, a jövőben minden körülmények között fegyelmezetten vállalják az átlagnál feszesebb szolgálati kötöttségeket, ugyanakkor átlagon felüli kommunikációs képességekkel rendelkeznek és hajlandóak magukat folyamatosan képezni és áldozatot hozni a szolgálati feladatok sikeréért.

A jelentkezési határidő: február 15.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 29.
A főváros egyik legdrágább környéke a Duna partján épített Xlll. kerületi Marina Part. Ennek oka az, hogy kizárólag új építésű lakásokat találunk a környéken.
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.