Gazdaság

Csak kibökte Simicska üzlettársa, miért lép arrébb a Közgéptől

Nyerges Zsolt (nyerges zsolt, )
Nyerges Zsolt (nyerges zsolt, )
Nyerges Zsolt szerint semmi valóságalapja nincs annak, hogy összeveszett volna Simicska Lajossal. Egyszerűbb a válasz, mint hinné.

Hallottam már egy-két hülyeséget, de ez a jereváni rádió kategóriája. Bárki találja ki ezeket a sztorikat, nagyon élénk a fantáziája.

Ezt mondta Nyerges Zsolt, a Simicska Lajos tulajdonában álló Közgép távozó elnöke az Indexnek azokról a pletykákról, miszerint csúnyán összeveszett Simicskával, ezért mondott le. Ezeket a híreszteléseket az utóbbi napokban az összehangolt támadásairól ismertté vált Habony Árpád közeli média terjesztette.

Nyerges elmondta, nem vesztek össze Simicskával, ő pedig továbbra is a Közgép egyik tulajdonosa marad. Hozzátette, részvényesként nagyon fontos neki a cég jó működése. Azért távozott, mert rengeteg energiáját emésztette fel a nagyvállalat irányítása. Így fogalmazott:

Az az igazság, hogy belefáradtunk az elmúlt évek mindennapi küzdelmeibe.

Nyerges a sportos hobbijainak akar élni mostantól. A Közgép új elnöke egyébként Vida Ildikó, a NAV egykori vezetője lett. A cégtől távozott Németh Miklós vezérigazgató is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik