Gazdaság

Elhangzott a legmeglepőbb jóslat Trumpról

Michael Moore már júliusi jóslatával is nagyot ment, azóta az emberek a lottószámokat tudakolják tőle. Moore nem állt le, bevált orákulumként megint merészet állít.

Az Egyesült Államok orákulumává vált Michael Moore hírhedt dokumentumfilmes, aki nem örül ennek. Moore júliusban megjósolta Donald Trump elnökválasztási győzelmét, és lőn, igaza lett. Most Seth Meyers műsorában adott újabb jóslatot:

szerinte Trump nem fogja kitölteni elnöki ciklusát, annyira megretten a feladat nagyságától.

Moore visszaemlékezett rá, hogy amikor júliusban kimondta, hogy simán nyerhet Trump, a közönség hangos “NEM!”-mel reagált erre. Pedig már akkor voltak jelek, sorra húzta be az előválasztási küzdelmeket, a vitákon is jól szerepelt. Moore ráadásul anno azt is megmondta, melyik államok átállása fogja eldönteni a harcot Hillary Clintonnal szemben. Moore hozzátette:

Sose akartam, hogy ennyire ne legyen igazam.

Az emberek azóta megállítják és vicceskedve a lottószámokat kérdezik tőle. Pedig Moore szerint a lottóval legalább nyerhetett volna pármillió dollárt, ezzel szemben Trump győzelme olyan, mintha tökön rúgták volna az embert.

Az újabb jóslatát úgy vezette fel a filmes, hogy Trump január 20-án esedékes beiktatásáig még hat hét van hátra, addig ő nem elnök. Moore egyszerűen arra épített, hogy az idei választási évben szinte csak meglepő, kiszámíthatatlan dolgok történtek, és ez miért ne folytatódhatna?

Nem gondoljátok, hogy lehetséges, hogy rájön: ez a munka nagyságrendekkel több melót igényel, mint amennyit ő akart?

Moore persze hozzátette, most mindenki szkeptikus, nem hisz ebben az opcióban, hogy Trump visszatáncolna. Pedig mindenkinek volt olyan első napja az új munkahelyén, hogy azt érezte, rossz állást választott.

(Business Insider)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik