Gazdaság

Aldi-vezér: “nincs olyan pozíció, amire ne találnák szakembert”

aldi (aldi)
aldi (aldi)

Az Aldi sajtóeseményén Székács Tibor ügyvezető igazgatóval beszélgetett a Pénzcentrum, akitől megtudták, annak ellenére, hogy Magyarországon valóban rengeteg a betöltetlen álláshely náluk egyelőre ez még nem okoz gondot.

Jelenleg nincsen olyan pozíció, amire ne találnák szakembert, persze vannak olyan régiók, ahol ez már nehezebben megy – mondta Székács a lapnak.

Az igazgató elmondása szerint ennek az az oka, hogy az ALDI mindig is átlagon felüli fizetéseket kínált a dolgozóinak és megfelelően motiválja is őket. Álláshirdetéseik folyamatosan vannak, hiszen bővül a csapatuk, ezekben pedig már konkrét fizetési ajánlatok is szerepelnek – tette hozzá.

4-6 óra alatt nyolcórás fizetés

Azt, hogy pontosan mennyit keres az ALDI-nál egy pénztáros vagy éppen egy informatikus most nem árulták el, de azt megtudtuk, hogy náluk a dolgozók napi 4-6 órában dolgoznak. Ez pedig azt jelenti, hogy ennyi idő alatt tudják megkeresni azt az összeget, amit más üzletláncoknál a dolgozók napi 8 órás munkáért kapnak.

A cég honlapján bolti eladó pozícióban például az alábbi található: elérhető, pótlékokkal (kivéve a vasárnapi pótlék*) növelt legmagasabb havi bruttó fizetés: 222 225 forint (heti 30 órában).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik