Gazdaság

674 ezer forintot is lehet keresni a Lidl-nél

lidl (Array)
lidl (Array)

Nemrégiben írtuk, hogy a Lidl bruttó 304 856 forintért (+juttatások) keres főpénztárost Makóra. Jelenleg egyébként főpénztárosi feladatkört a vállalatnál több mint 400 fő tölt be. Akollégák havi bruttó átlagbére 292 821 forint, melyhez a fenti munkába járási támogatáson túl pótlékok is járnak, összesen átlagosan további havi bruttó 33 083 forint értékben – árulta el a Pénzcentrum megkeresésére a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.

A lap azt is megtudta, hogy a bolti menedzseri pozícióban elérhető legmagasabb bruttó járandóság jelenleg 673 856 forint a Lidlnél. Ehhez a szokásos, tehát minden pozícióhoz járó pótlékokon (30 százalékos műszakpótlék; 50 százalékos vasárnapi pótlék) túl még vállalati autó is jár (korlátlan használattal és teljes költségtérítéssel).

Ráadásul a csúcsgázsi elvileg bárki számára elérhető, ugyanis a lánc tájékoztatása szerint igen gyakori, hogy a bolti dolgozó idővel boltvezetői pozíciót tölt be.

A hét elején írtuk azt is, az Index cikkére hivatkozva, hogy árufeltöltői, pénztárosi állásban az áruházak válaszai alapján a Lidlben keresnek a legtöbbet a dolgozók jelenleg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik