Gazdaság

A Rába megerősítette japán beszállítói pozícióját

raba(1)(210x140)(1).jpg (rába, )
raba(1)(210x140)(1).jpg (rába, )

A Rába új megállapodással erősíti piaci pozícióit a csendes-óceáni térségben – adta hírül a cég. A Sojitz Corporationnel most aláírt öt évre szóló megállapodással a cég megszilárdította a japán haszonjármű piacon elért beszállítói pozícióját.

Ennek értelmében a társaság továbbra is futómű-modulokkal és főegységekkel látja el a japán OEM piacot. A megállapodás alapján a Rába különféle futómű-megoldásokat szállít több ezer, jellemzően áruszállításra tervezett középnehéz teherautóhoz és speciális alacsonypadlós buszhoz. Mindkét termékcsaládot a Rába fejlesztette és alakította a japán piac igényeire.

A társaságot megbízható és hosszú távú üzleti partnerként tartják számon a szigetországban, hiszen immár 20 éve látja el a japán piacot saját fejlesztésű futómű-megoldásaival. A most tető alá hozott megállapodás a felek hosszú távú elkötelezettségét bizonyítja piaci jelenlétük fenntartására és új üzletfejlesztések megvalósítására Japánban.

A japán piac által is elismert, sikeres együttműködés fontos stratégiai megerősítése a Rába hosszú távú elkötelezettségének, amelynek célja, hogy a vállalat a legkorszerűbb standard és saját fejlesztésű futómű-megoldásokkal lássa el a világ élvonalbeli járműgyártóit, a tervezéstől egészen a termékek beépítéséig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik