Businessman analyzing business data and using calculator
Gazdaság

Kiiktatná a könyvelőket egy startup

24.hu
24.hu

2016. 06. 30. 13:36

Az amerikai cég által kifejlesztett program automatikussá teszi a vállalkozások könyvelését és a különböző pénzügyi tervezéses folyamatokat.
Korábban a témában:

Az ötlet kitalálói saját vállalkozásaik tapasztalataiból indultak ki, mivel a cégek egyik legnagyobb problémája a könyvelési feladatok elvégzése volt.

A rendszer működése pofon egyszerű: a cég ügyfelei feltöltik a rendszerbe a számlákat, amely először átalakítja azokat a számítógép által is olvasható formátumba, majd titkosítja azokat, végül pedig a megfelelő helyre különíti el a számlákon szereplő összegeket.

A program arra is képes, hogy nyomon követi a számlákat, ellenőrzi az összeg helyességét, nyomon követi az értékesítést és a különböző költségeket, sőt még a kibocsátó adószámának helyességét is vizsgálja – írta az Adó.hu a Techcrunch-ra hivatkozva.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. július 4.
A Fõvárosi Kéményseprõipari Kft. (FÕKÉTÜSZ) kéményseprõje egy csepeli házban a kondenzációs gázkazánt és annak égéstermék-elvezetõ csövét ellenõrizi és fotózza a Fenyves úton 2016. július 4-én. A kötelezõ kéményellenõrzés és -tisztítás július 1-jétõl ingyenes és magáncégek helyett az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatósághoz (OKF) került. Korábban a kéményseprés már olyan drága volt, hogy sokakat ez riasztott el a rendszeres ellenõrzés megrendelésétõl.
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.