Gazdaság

Terjeszkedik és nevet vált a magyar, takarítást online közvetítő startup

takarítás (takarítás, )
takarítás (takarítás, )
Rendi néven folytatja a tavaly szeptemberben Helpy-ként indult magyar online takarításközvetítő startup. A vállalkozás rohamtempóban fejlődik, hiszen Budapest, Győr és Szeged mellett május 9-től már Debrecenben is elérhető a szolgáltatás.

Eddig elképesztő sikert arat a hazai piacon az itthon és Közép-Kelet-Európában is egyedülálló takarítást online közvetítő startup. A kezdeti napi néhány megrendeléssel indító cég ma már havi szinten mintegy 800 megbízást teljesít.

A startup új néven folytatja terjeszkedését: nemrégiben a Helpy-t Rendire cserélte, mely a könnyebb beazonosíthatóságot segíti a hasonló néven, de eltérő szolgáltatást nyújtó nemzetközi cégekkel szemben. A Rendi továbbra is dinamikusan bővül a magyar piacon: Budapest, Szeged és Győr után 2016. május 9-től már Debrecenben is elérhetővé teszi szolgáltatását.

Főleg kismamák és dolgozó nők rendelnek takarítást a neten

“Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy elsősorban 30-45 év közötti, elfoglalt, dolgozó nők vagy kisbabás anyukák rendelnek takarítást online” – hívta fel a figyelmet Udvardy Szabolcs, a Rendi marketingvezetője.

„Középtávú célunk, hogy első körben országossá tegyük a szolgáltatást: a vidéki nagyvárosok közül ezért hamarosan Debrecenben és a környező településeken is indulunk, de a közeljövőben Miskolcon és Pécsett is elérhető lesz a Rendi. Nemrégiben 50 millió forintos befektetést kaptunk a Conor Tőkealaptól, mellyel a hazai terjeszkedés mellett a régiós piacok meghódítását is megkezdjük” – tette hozzá Csillik Timur, a Rendi ügyvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik