Gazdaság

Új pályázati tájékoztató oldal indult, nem csak cégeknek

Megújult honlapok tájékoztatnak a közvetlenül elnyerhető uniós forrásokról, a Magyar Fejlesztési Központ online felületeinek fejlesztéseit Kiss Antal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium miniszteri biztosa ismertette a keddi sajtótájékoztatón Budapesten.

A jelenleg is több mint száz nyitott pályázatot rendszerezetten ismertető honlapon a színnel és betűkombinációkkal jelölt témakategóriák száma megkétszereződött. Új funkcióként közvetlenül is lehet keresni a pályázatok és a lehetséges konzorciumi partnerek között.

A mintegy 11 milliárd forintnyi elnyert támogatás történetét taglaló oldal célja pedig a szemléletformálás, a céltudatos, innovatív pályázói hozzáállás kialakítása, a jó gyakorlatok megosztásával. Az oldal Kéry Anna Lilla Mesés Magyarok című sorozatával bővült, amely a projekteket mesés formában, a gyerekek számára is érthetően mutatja be.

Az “akadálymentesített” honlapon mostantól sikeres pályázatokról szóló új hanganyagok is meghallgathatók, így a vakok és gyengénlátóknak is elérhetők – hangsúlyozta a miniszteri biztos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik