Gazdaság

Fizet a Klik, három lépcsőben

24.hu
24.hu

hírfaragó. 2016. 03. 09. 06:28

Három ütemben fizeti ki a tartozásait a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik), és át is világítja magát.

Az első, 8,6 milliárdos összegből közel 90 ezer számlát már rendezett a szervezet – értesült a Magyar Idők. A lap úgy tudja, a második körbe tartozó, február végén nyilvántartott és lejárt határidejű tartozásokra ezen a héten elutalják a pénzt a tankerületeknek, amelyek március 18-ig kiegyenlítik a számlákat.

Az első két körben elsősorban a kis- és középvállalkozásoknál nyilvántartott adósságot, a harmadik lépcsőben pedig az összes, még fennmaradó tartozását rendezi a szervezet március végéig.

Ahhoz, hogy ne ismétlődhessen meg a korábbi helyzet, a Klik új vezetése átvilágítja a gazdálkodási, beszerzési folyamatokat és a belső szabályzatokat.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Image: 72947507, Emelkednek a benzinárak. A MOL bruttó 5 forinttal emelte a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát 2011. március 9-én - szerdán - 0 órától. Az olajcég lépését ezúttal is a tőzsdei üzemanyag jegyzésárak múlt heti emelkedése teszi indokolttá, melynek hatására a hazai árak újabb rekordmagasságba emelkedtek., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.comTovább drágul az üzemanyag
Kormánybiztost kaphat a turizmus