Gazdaság

Tízmilliárdokat fektet be nálunk a Hell

A tervek szerint további 25-30 milliárd forintot fektet be a HELL ENERGY Magyarország Kft. a következő öt-nyolc évben Magyarországon, közölte az energiaital-gyártó és forgalmazó társaság az MTI-vel.

A további beruházásoknak köszönhetően az alkalmazottak száma 350-400-zal bővülhet a következő 3-5 évben. Emellett logisztikai központját is folyamatosan bővíti a cég, amely így több mint 500 családnak biztosíthat megélhetést.

A magyar tulajdonú cég 2011 óta 17 milliárd forintot fektetett be a térségben uniós és állami támogatásokat is felhasználva, többek között felépült szikszói palackozó gyára.

A HELL a jövőben is kizárólag helyi, magyarországi gyártásban gondolkodik, miközben termékeivel már több mint 40 országban van jelen, számos helyen piacvezető pozícióban.

A cég közölte azt is, hogy idén 90 ország képviselői közül a legjobb vállalati társadalmi felelősségvállalás kategóriában nyert díjat az ötödik alkalommal megrendezett World CSR Congress-en, Mumbaiban.

A nyilvános adatbázisban fellelhető adatok szerint a HELL 2014-ben 12,7 milliárd forintos árbevétel mellett 560 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik