Gazdaság

Fejek hullottak a TV2-nél

A kereskedelmi tevékenységgel összefüggő osztályok vezetőitől váltak meg Vajnáék.

Egy nappal azután, hogy Halkó Gabriellát kinevezték a TV2 gazdasági és stratégiai igazgatójává, több vezetőt is kirúgtak a kereskedelmi tevékenységet szervező osztályok éléről – értesült a 444.

A csatornát üzemeltető TV2 Média Csoport Kft. a portál tudomása szerint megvált Koltai Péter üzletfejlesztési igazgatótól, Krancz Balázs értékesítési vezetőtől, Nyeste Attila terjesztési vezetőtől, Stodulka Péter online tartalmakért felelős vezetőtől, valamint Hamvas Márta szponzorfinanszírozott műsorok értékesítéséért felelős vezetőtől.

Mindez nyilván összefügg azzal, hogy január elseje óta a TV2 és az Atmedia Kft. közösen értékesíti a reklámokat. Ezzel az Atmedia lett az egyik legnagyobb sales house a piacon, az év eleje óta az állami média reklámidejét is ők árulják.

A 444 megjegyzi, hogy hiába mutatták be ősszel Dirk Gerkenst a TV2 új vezérigazgatójaként, a cégjegyzék szerint hivatalosan Andy Vajna, valamint Kovács Andrea Mária, a Vajna-cégeket kezelő AV Investments ügyvezetője képviselik a csatornát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik