Gazdaság

Kis Grófo ismert parlamenti képviselőknek énekel, de azt is tudja, mi a kisember álma

2015 a 22 éves Kis Grófo éve volt a könnyűzenében - írja a Forbes.

A magazin januári számában a mulatós zenét, mint iparágat térképezi fel és mások mellett bemutatja a Bódi család tagjait, és Kis Grófot (Kozák Lászlót), akit mára a mainstream is befogadott, és aki idén élő zenekaros nagykoncertre készül a Budapest Parkban. Édesapja (Nagy Grófo) nagyon szegény családba született, zenészként lett tehetős.

A faterom a népművészet ifjú mestere volt táncból, énekesként később lett híres. Még ma is aktív. Mindent neki és a jóistennek köszönhetek.

Kis Grófo visszafogott interjúhelyzetben, de elárulja sikere titkát.

 A klipjeimben egy kisember álmát próbáljuk valóra váltani. A mai fiatalság szeretne jó kocsikkal járni, olaszosan, gigolósan… ilyesmikre vágynak.

Ő mindezt már megengedheti magának, szereti az öltönyt, az aranyat, az eleganciát. Menedzsere szerint ugyanakkor az énekes nem egy megcsinált karakter, hanem valóban egy szerethető figura. Ő tényleg ilyen. Ilyen is volt.

A kórházból is, mikor megszülettem, úgy hoztak ki, hogy öltönyben voltam.

A magazinnak családjáról a most 22 éves énekes elárulja, hogy feleségével – noha ez egész család elment a lányt megkérni – nem bírták kivárni az esküvőt. Négy éve lányszöktetés lett a vége. Két fia közül a nagyobbik már énekli, hogy „a nézését meg a járását”, a kisebbik pedig bulizik rá.

Naptárában a falunapok, lakodalmas haknik mellett tudatosan egyre több a céges rendezvény, egyetemi buli, privát parti. Kis Grófo ismert parlamenti képviselők és vezérigazgatók bulijaiban is fellépett már. Havonta 10–25 fellépése van országszerte, gázsija a 250 ezer forinthoz közelít, igaz, sok függ az adott rendezvénytől – írja a Forbes.

Az énekes korábban lapunknak azt mondta, neki a mulatás a lényeg, ugyanúgy elmegy a szegény emberekhez is, mint egy nagy cég házi partijára, és látja az országot járva, például falunapokon, hogy nagyon sok a hátrányos helyzetű ember. Ő szerencsére kevésbé találkozik a rasszizmussal, és szokott jótékonykodni is. Mindenkinek nem tud segíteni, de ha pár dallal, szóval, aprósággal örömet szerezhet, akkor megteszi. Neki az emberek szeretete a fontos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik