Gazdaság

Elindítja gázkereskedelmi üzletágát az Alteo

gazvezetek(210x140).jpg (gázvezeték)
gazvezetek(210x140).jpg (gázvezeték)
Kapcsolódó cikkek

Az összes szükséges engedély és felhatalmazás birtokában a következő gázév kezdetével, 2016. október 1-től elindítja gázkereskedelmi üzletágát az ALTEO Group – adta hírül a hazai tulajdonban lévő komplex energetikai szolgáltató közleménye. A vállalatcsoport a ma már az árbevétel jelentős részét biztosító villamosenergia-kereskedelmi üzletága mintájára konzervatív stratégia mentén lép be a gázkereskedelmi piacra.

„Ez egy fontos lépés a számunkra, hiszen a gázkereskedelem elindításával válik teljessé a vállalatcsoport energiakereskedelmi portfóliója. Emellett a Smart Energy Management együttműködések keretében is még integráltabb, még teljesebb szolgáltatatást leszünk képesek nyújtani ügyfeleink számára” – hangsúlyozza a cég vezérigazgatója, Ifj. Chikán Attila.

Az ALTEO a villamosenergia-kereskedelmi üzletág fejlesztésének mintájára konzervatív, de határozott stratégia mentén indítja gázkereskedelmi tevékenységét is. „Földgázbeszerzési oldalról hiába ismerjük már a rendszert és vannak kiváló, az energiakereskedelemhez értő szakembereink, ennek a műfajnak a finomságait nekünk is meg kell tanulni. Felesleges köröket ugyanakkor nem futunk, már a kezdetektől fogva ügyfelekkel akarunk dolgozni, növelni akarjuk a vevői körünket, a saját erőművek ellátása ebből a szempontból fontos, de nem elsődleges célja az új üzletágnak” – emeli ki a vezérigazgató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik