Gazdaság

Felvásárolta az Otthontérkép az Ingatlantájolót 

Az Otthontérkép tulajdonosa, a Mapsolutions Zrt. megvásárolta az Ingatlantájolót tulajdonló Amango Software Kft.-t, tovább erősítve növekedő pozícióját az ingatlankeresési piacon – áll a cég közleményében. Az akvizíciót követően az Otthontérkép csoportnál az online elérhető ingatlanhirdetések immár több mint 90 százaléka megtalálható lesz – ígérik.

Az elmúlt másfél év már eddig is rendkívül komoly változásokat és átalakulásokat hozott a hazai ingatlanpiacon, akár az árakra, a tranzakciók számára, akár a háttérben zajló egyéb piaci folyamatokra gondolunk. E változások nem hagyták érintetlenül az online hirdetések piacát sem – jegyzik meg.

Az Otthontérkép rohamos fejlődéssel, számtalan innovációs megoldással, és egy teljesen újfajta koncepcióval érte el, hogy alig több mint egy év alatt az ingatlankeresési piac egyik legnagyobb szereplője lett. A növekedést ezúttal nem egy újabb komoly fejlesztés, hanem a piac egy másik jelentős szereplőjének, az Ingatlantájolónak a megvásárlása jelenti. Az egyesülés mindkét cég partnerbázisa számára hatalmas előny és előrelépés, hiszen a látogatók még nagyobb ingatlankínálatból szemezgethetnek, míg a hirdetők több és még jobb minőségű szolgáltatást kapva érhetik el a lakáskeresőket – közölték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik