Gazdaság

Szépen megszedhette magát a Quaestor áltulaja

quaestor (quaestor)
quaestor (quaestor)

A Bors birtokába került egy aláírt vételi szándéknyilatkozat, amely szerint a Quaestor-ügyben híressé vált Orgován Béla 17 millió forintért venné meg egy cég tulajdonrészét.

A Quaestor-csoport ellen százmilliárdos károkozás miatt folyik eljárás, Orgován mindössze tíz napra vette át a vezetői stafétát a jelenleg még előzetes letartóztatásban lévő Tarsoly Csabától. A pénzügyi vállalkozás irányítása előtt Orgován szobafestőként dolgozott, a lap szerint nem vetette fel a pénz. Tápióság lakói a lapnak elmondták, a férfi korábban gyalog és tömegközlekedéssel járt, most egy Audi A6-os autót használ. Hogy honnan juthatott Orgován ennyi pénzhez, nem tudni.

A lap birtokába került, idén szeptember 11-én aláírt nyilatkozat szerint Orgován 17 millió forintból venné meg egy informatikai kft. tulajdonrészét, az eladó Galgagyörkön él, éjszakai műszakban dolgozik egy pékségben. Az érintett tagadta, hogy cége lenne. Ezután maga Orgován Béla hívta fel Bors munkatársát, és közölte: a saját jövedelméből akarja bevásárolni magát a cégbe, ahhoz pedig senkinek semmi köze, hogy miből él.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik