Gazdaság

Élő sportfogadás jöhet a lottózókban

A Szerencsejáték Zrt. olyan fejlesztéseken dolgozik, amely következtében több lottózóban a TippMix jétékon élő fogadást lehetne kötni - tudta meg a Népszabadság.

Érdemi fejlesztéseken dolgozik a Szerencsejáték Zrt., így több komoly sportfogadási múlttal rendelkező országban ismert fogadóirodákhoz hasonló helyekké válhatnának egyes lottózók – írta meg a Népszabadság. A lap úgy tudja: akár már augusztusban az ország számos lottózójába telepítenéne olyan készülékeket, amelyek segítségével a játékosok sportmérkőzések tucatjait követhetnék élőben. A beruházás azt a célt szolgálja, hogy a TippMix játékon egyes eseményekre élő fogadást is lehessen kötni a lottózóban.

A társaság tavalyi üzleti beszámolója szerint a meghatározó játékok forgalma az előző évhez képest stagnál, nemúgy a sportfogadási termékek. A TippMix forgalma közel 40 százalékkal, a Góltotóé csaknem 70 százalékkal, míg az interneten működő TippMicpro.hu árbevétele több mint 230 százalékkal ugrott meg. A TippMix ezzel a növekeddéssel a Szerencsejáték Zrt. legnépszerűbb játéka volt.

A cég sajtóosztájának tájékoztatása szerint a TippMicpro sikere és a fogadói visszajelzések miatt került napirendre a TippMix-fogadások fejlesztését. A cél, hogy a TippMixprónál megismert fogadási lehetőségek minél nagyobb része a lottózókban is elérhető legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik