Gazdaság

Kiárusítja ingatlanjait a CIB-csoport

cib-bank(960x640).jpg (Array)
cib-bank(960x640).jpg (Array)

Akár 25 százalékkal olcsóbban válik meg hoteljeitől és kereskedelmi ingatlanjaitól a társaság – írja a Világgazdaság.

Október elsejéig akár 25 százalékos kedvezménnyel kínálnak 25, a csoport tulajdonában lévő fővárosi és vidéki ingatlant, köztük irodákat, hoteleket, ipari és kereskedelmi ingatlanokat, de lakóépületeket is.

A Mammut bevásárlóközpontban található squash klubhoz 94,5 millió helyett most 70,8 millióért lehet hozzájutni, míg az V. kerületi Bajcsy-Zsilinszky úton 125 millió helyett nem egészen 94 millió forintba kerül egy pizzéria a CIB-csoport akciójában – derül ki a Világgazdaság cikkéből.

A Recovery Zrt. meghirdetett portfóliójában 16 vidéki és 9 fővárosi objektum szerepel. Nem messze a budakeszi vadasparktól egy aquapanziótól szabadulna a bank, amelynek területe 1300 négyzetméter, belső úszómedencéjéhez jacuzzi és szauna csatlakozik, a komplexumot konferenciateremmel és étteremmel is felszerelték, ára pedig 136 helyett 102 millió forint.

Eladásra kínálnak egy 240 négyzetméteres kétszintes lakást is egy négylakásos társasházban, közel a XII. kerületi Mátyás király úthoz. Az akciós ár 68 millió forint 91 millió helyett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik