Gazdaság

Autóbeszerzéssel pörgetik a gazdaságot

Háromszázmillió forintért vásárol autókat a MAG Zrt.
A Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) Zrt. gyorsított tárgyalásos közbeszerzést írt ki 29 darab, és opcionálisan további 13 darab személygépkocsira nettó 300 millió forint értékben - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítõben jelent meg.

Az ajánlatkérõ új, vagy egy évesnél nem öregebb és 15 ezer kilométernél többet nem futott kocsikat kíván vásárolni. A 29 autóból 22 alsó-közép kategóriás, további 7 pedig felsõ-közép kategóriás. A további 13 kocsit az ajánlatkérõ a szerzõdéskötéstõl számított 15 hónapon belül hívhatja le, amennyiben a szervezeti változások azt indokolják. A nyertesnek az autókhoz vállalnia kell a garanciális- és az általános karbantartási szolgáltatást is.

Nem tehet ajánlatot az, aki nem rendelkezik az elmúlt két évbõl, évi legalább 15 darab, személygépjármû szállítási szerzõdéssel, továbbá nem rendelkezik olyan 24 órás assistance szolgáltatással, amelynek keretében képes a meghibásodott kocsit 2 órán belül elszállítani és csereautót adni. A gyorsított eljárást azzal indokolta a MAG, hogy mint az európai uniós források felhasználásáért felelõs egyik közremûködõ szervezetnek gyakran kell helyszíni ellenõrzéseket tartania.

A közbeszerzésre október 10-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutott cégeket errõl október 14-ig értesíti az ajánlatkérõ. Az összességében legelõnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékelésnél a vételár, a szerviz óradíj és az alkatrészekbõl adott árkedvezmény a döntõ három tényezõ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik