Gazdaság

CIO’ 11 – miért érdemes eljönni

CIO’11 Konferencia – Kapcsolódjon a beszélgetésbe!

Facebookhttp://www.facebook.com/ciokonferencia

Twitterhttp://twitter.com/ciokonferencia

linkedinhttp://events.linkedin.com/CIO11-konferencia-es-kiallitas/pub/548923

Kérjük, hogy a Twitterre írt bejegyzéseihez fűzze hozzá a #ciokonf taget!

5 indok, amiért érdemes eljönni a CIO’11 Konferenciára!


jelentkezzen

Tovább az online jelentkezés adatlapra…

1. Exkluzív résztvevői lista – a CIO’11 Konferencia a leghosszabb múltra visszatekintő éves hazai rendezvénysorozat, amely kifejezetten a vállalati informatikai döntéshozókat, ezen belül is az IT és üzleti vezetőket szólítja meg. A rendezvényen számos, Önhöz hasonló feladatokkal kihívásokkal szembe néző IT és üzleti vezetővel találkozhat, és oszthatja meg tapasztalatait.

2. Aktuális témák – A délelőtti panelek, valamint a délutáni szekciók előadásaiban és kerekasztal-beszélgetésein az iparág meghatározó szereplői és a hazai nagyvállalatok elismert CIO-i ismertetik az aktuális nemzetközi és hazai iparági trendeket. Idén kiemelt téma lesz a vállalati IT-t a következő esztendőkben teljesen átalakító cloud computing, továbbá a mobil eszközök terjedése a vállalati infrastruktúrában. A nemzetközi és a hazai előadók arról is szólnak majd, hogy milyen módszerekkel lehet a hatékonyság javítása mellett tovább csökkenteni a költségeket, többek között az informatikai szerződések újratárgyalása vagy új technológiák alkalmazása révén.

3. Gyümölcsöző networking – A rendezvényünkön kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a szakmai programok mellett a CIO-k, üzleti vezetők, a szállítók képviselői, a tanácsadók és az iparági elemzők informálisan is kicserélhessék egymással tapasztalataikat, észrevételeiket, kérdéseket tegyenek fel egymásnak, továbbá új üzleti partnereket találjanak.

4. Gyors megtérülés – Amikor bármilyen üzleti lehetőséget megvizsgál, minden esetben a megtérülés a döntő momentum. A CIO’11 Konferenciára szánt összeg szinte azonnal megtérül: a rendezvény két napja alatt megszerezhető – az új iparági trendekkel, üzleti modellekkel és technológiákkal kapcsolatos – tudásanyag, valamint az új üzleti kapcsolatok értéke sokszorosa lehet a belépődíjnak.

5. Kellemes környezet. A konferenciának helyet adó Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel Egerszalók egyedülálló környezetben, a Mátra és a Bükk között, a Laskó-patak völgyében, Egertől mindössze 5 kilométerre található. Egerszalók igazi nevezetessége a föld mélyéből feltörő termálforrás által létrehozott sódomb, amelyhez hasonló természeti képződmény a világon csak két helyen (Törökországban és az Egyesült Államokban) található. Egerszalókon 2007-ben nyílt meg az exkluzív gyógy- és wellness fürdő: az épület a domboldalban helyezkedik el, a medencék egy része a csodaszép völgyben terül el. A konferencia fáradalmait a résztvevők a fürdőben heverhetik ki, valamint az esti társasági és szórakoztató programok keretében kapcsolódhatnak ki.


jelentkezzen

Tovább az online jelentkezés adatlapra…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik