Gazdaság

CIO’ 11 – miért érdemes eljönni

admin
admin

2011. 02. 25. 10:47

CIO’11 Konferencia – Kapcsolódjon a beszélgetésbe!

Facebookhttp://www.facebook.com/ciokonferencia

Twitterhttp://twitter.com/ciokonferencia

linkedinhttp://events.linkedin.com/CIO11-konferencia-es-kiallitas/pub/548923

Kérjük, hogy a Twitterre írt bejegyzéseihez fűzze hozzá a #ciokonf taget!

5 indok, amiért érdemes eljönni a CIO’11 Konferenciára!


jelentkezzen

Tovább az online jelentkezés adatlapra…

1. Exkluzív résztvevői lista – a CIO’11 Konferencia a leghosszabb múltra visszatekintő éves hazai rendezvénysorozat, amely kifejezetten a vállalati informatikai döntéshozókat, ezen belül is az IT és üzleti vezetőket szólítja meg. A rendezvényen számos, Önhöz hasonló feladatokkal kihívásokkal szembe néző IT és üzleti vezetővel találkozhat, és oszthatja meg tapasztalatait.

2. Aktuális témák – A délelőtti panelek, valamint a délutáni szekciók előadásaiban és kerekasztal-beszélgetésein az iparág meghatározó szereplői és a hazai nagyvállalatok elismert CIO-i ismertetik az aktuális nemzetközi és hazai iparági trendeket. Idén kiemelt téma lesz a vállalati IT-t a következő esztendőkben teljesen átalakító cloud computing, továbbá a mobil eszközök terjedése a vállalati infrastruktúrában. A nemzetközi és a hazai előadók arról is szólnak majd, hogy milyen módszerekkel lehet a hatékonyság javítása mellett tovább csökkenteni a költségeket, többek között az informatikai szerződések újratárgyalása vagy új technológiák alkalmazása révén.

3. Gyümölcsöző networking – A rendezvényünkön kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a szakmai programok mellett a CIO-k, üzleti vezetők, a szállítók képviselői, a tanácsadók és az iparági elemzők informálisan is kicserélhessék egymással tapasztalataikat, észrevételeiket, kérdéseket tegyenek fel egymásnak, továbbá új üzleti partnereket találjanak.

4. Gyors megtérülés – Amikor bármilyen üzleti lehetőséget megvizsgál, minden esetben a megtérülés a döntő momentum. A CIO’11 Konferenciára szánt összeg szinte azonnal megtérül: a rendezvény két napja alatt megszerezhető – az új iparági trendekkel, üzleti modellekkel és technológiákkal kapcsolatos – tudásanyag, valamint az új üzleti kapcsolatok értéke sokszorosa lehet a belépődíjnak.

5. Kellemes környezet. A konferenciának helyet adó Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel Egerszalók egyedülálló környezetben, a Mátra és a Bükk között, a Laskó-patak völgyében, Egertől mindössze 5 kilométerre található. Egerszalók igazi nevezetessége a föld mélyéből feltörő termálforrás által létrehozott sódomb, amelyhez hasonló természeti képződmény a világon csak két helyen (Törökországban és az Egyesült Államokban) található. Egerszalókon 2007-ben nyílt meg az exkluzív gyógy- és wellness fürdő: az épület a domboldalban helyezkedik el, a medencék egy része a csodaszép völgyben terül el. A konferencia fáradalmait a résztvevők a fürdőben heverhetik ki, valamint az esti társasági és szórakoztató programok keretében kapcsolódhatnak ki.


jelentkezzen

Tovább az online jelentkezés adatlapra…

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

US President Donald Trump (C) makes his way to board Air Force One in Riyadh as he head with the First Lady to Israel on May 22, 2017. / AFP PHOTO / MANDEL NGAN
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.