Gazdaság

Tisztelt Olvasók,

admin
admin

2006. 10. 06. 00:00

ebben a hónapban még mindig az Üzlet & Siker 2006-os minősítési pályázata áll az érdeklődés középpontjában, hiszen október 15-éig van lehetőségük az elismerésre kandidáló vállalkozásoknak beküldeni pályázatukat. Hangos sikerre számítunk a pályázók számát illetően, hiszen már szeptember elején többen startra készen várták a pályázati weboldal élesítését. Az érdeklődő telefonok és e-mailek alapján jó érzéssel nyugtáztam, hogy volt értelme az előző évek kemény munkájának, hiszen a kis- és középvállalkozások is lassan ráébrednek a költséghatékony, stratégiailag tervezett pr jelentőségére és hasznára.

Habár a minősítési pályázat és a novemberi díjkiosztó az év egyik legrangosabb eseményének ígérkezik, számtalan aktualitással foglalkozunk ebben a számban. A közszférából szeptemberben elbocsátott több mint 13 ezer alkalmazott nagy része vélhetően a kkv-szektor ajtaján lesz kénytelen kopogtatni az elkövetkező hónapokban, igaz, a megszorítások miatt a jelentkezők csekély részét lesz csak képes befogadni a versenyszféra. Még hosszú ideig okoznak komoly fejtörést a Gyurcsány-csomag megszorító intézkedései, vállalati hatásait feltehetően emberierőforrás- és egyéb menedzsmenteszközökkel leszünk kénytelenek kivédeni, hiszen a megnövekedett vállalati adók és a forint gyengülése negatívan érintik a vállalatok büdzséjét, nem beszélve arról, hogy a cégek jövőre nem tudják majd kompenzálni munkatársaik reálbérének visszaesését. Terveink szerint az elkövetkező lapszámokban is igyekszünk hasznos információkkal szolgálni a megszorítások minél kevesebb fájdalommal történő hárítására.

Laskóy Ágnes
projektvezető

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

German Chancellor and CDU party leader Angela Merkel (C) addresses supporters after exit poll results were broadcasted on public television at an election night event at the party's headquarters in Berlin during the general election on September 24, 2017.
Germany voted in a general election expected to hand Chancellor Angela Merkel a fourth term, while the hard-right Alternative for Germany (AfD) party is predicted to win its first seats in the national parliament. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.