Gazdaság

Tisztelt Olvasók,

admin
admin

2006. 10. 06. 00:00

ebben a hónapban még mindig az Üzlet & Siker 2006-os minősítési pályázata áll az érdeklődés középpontjában, hiszen október 15-éig van lehetőségük az elismerésre kandidáló vállalkozásoknak beküldeni pályázatukat. Hangos sikerre számítunk a pályázók számát illetően, hiszen már szeptember elején többen startra készen várták a pályázati weboldal élesítését. Az érdeklődő telefonok és e-mailek alapján jó érzéssel nyugtáztam, hogy volt értelme az előző évek kemény munkájának, hiszen a kis- és középvállalkozások is lassan ráébrednek a költséghatékony, stratégiailag tervezett pr jelentőségére és hasznára.

Habár a minősítési pályázat és a novemberi díjkiosztó az év egyik legrangosabb eseményének ígérkezik, számtalan aktualitással foglalkozunk ebben a számban. A közszférából szeptemberben elbocsátott több mint 13 ezer alkalmazott nagy része vélhetően a kkv-szektor ajtaján lesz kénytelen kopogtatni az elkövetkező hónapokban, igaz, a megszorítások miatt a jelentkezők csekély részét lesz csak képes befogadni a versenyszféra. Még hosszú ideig okoznak komoly fejtörést a Gyurcsány-csomag megszorító intézkedései, vállalati hatásait feltehetően emberierőforrás- és egyéb menedzsmenteszközökkel leszünk kénytelenek kivédeni, hiszen a megnövekedett vállalati adók és a forint gyengülése negatívan érintik a vállalatok büdzséjét, nem beszélve arról, hogy a cégek jövőre nem tudják majd kompenzálni munkatársaik reálbérének visszaesését. Terveink szerint az elkövetkező lapszámokban is igyekszünk hasznos információkkal szolgálni a megszorítások minél kevesebb fájdalommal történő hárítására.

Laskóy Ágnes
projektvezető

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Swedish director Ruben Ostlund delivers a speech on stage after he was awarded with the Palme d'Or for the film 'The Square' on May 28, 2017 during the closing ceremony of the 70th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France.  / AFP PHOTO / Alberto PIZZOLI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.