Gazdaság

A Minősített Vállalkozás 2006 pályázat fődíjai

Az Invitel a győztesnek egy 500 ezer forint értékű telekommunikációs kedvezményt nyújt saját igényeire szabva, melyet rugalmasan használhat fel bármilyen telefon-, internetszolgáltatás igénybevételére vagy adatkommunikációs hálózat fejlesztésére, illetve az Invitel által forgalmazott berendezések vásárlására.

A HVB Bank a fődíj nyertesének egy 3 millió forintos HVB Hitelautomata Extra szabadon felhasználható, vállalkozói folyószámla hitelkeretet ajánl fel, mindezt három hónapos díjmentes számlavezetéssel kiegészítve. A fődíjas cég vezetője számára – mint magánszemélynek – pedig egy 750 ezer forintos hitelkerettel induló HVB Arany Hitelkártyát biztosítanak. A HVB bank a 9 kategóriagyőztest is jutalmazza, hiszen a kategória-győztes cégek vezetőit is egy-egy HVB Arany Hitelkártyával díjazza.

A NBB Hungary felajánlja, hogy a nyertes vállalkozás tulajdonosával közösen átgondolja a vállalkozása jövőbeni eladásának legmegfelelőbb időzítését, értékét és optimális struktúráját. A felajánlás értéke 2 millió forint.

Az IQ ConsultinG egy menedzsment fejlesztő e-learning tananyagot kínál a legjobbnak bizonyuló cég számára. A me-Learning® – „management e-learning” – az IQ ConsultinG által fejlesztetett vezetés-szervezés témájú elektronikus tananyag-sorozat összefoglaló elnevezése. A díj értéke 500 ezer forint.


A Fujitsu-Siemens a fődíjas számára felajánl egy 200 ezer forint értékű terméket, egy Pocket LOOX T830 kéziszámítógépet.

A Sanoma Budapest egy médiamix-megjelenést biztosít a pályázaton első helyezést elért cég számára, amely az alábbi elemekből áll össze:
• 3x ½ oldalas hirdetés az Ü&S és a Marketing & Média lapokban
• PR-cikk (riport) a fődíjassal
• 1 éves Figyelő- és M&M-előfizetés
• Boltnyitás a Tesz-vesz oldalán (jutalék elengedése 1 éven keresztül)
A felajánláscsomag szolgáltatásértéke 2 millió forint.


A partnercégek által felajánlott fődíjak összértéke meghaladja a 6 millió forintot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik