Gazdaság

Új bevásárlóközpont nyílik Budapesten

Family Center néven új bevásárlóközpont nyílik csütörtökön Budapest X. kerületében. A létesítmény tulajdonosa a Manhattan Development Kft. 100 százalékos tulajdonosa, az osztrák Meinl European Land Group.

Az 1,8 milliárd forintos beruházással épült Family Center építtetője a Magnum Hungaria Ingatlanfejlesztő Csoport, tőlük vásárolta meg a létesítményt az osztrák tulajdonú Manhattan Development Kft.

A Family Center több mint 9600 négyzetméteres területéből közel kilencezer négyzetméter hasznos terület. A bevásárlóközpont legnagyobb bérlője több mint 5600 négyzetméternyi bérelt területtel a Spar Magyarország Kft. Az Interspar mellett további 24 üzlet, gyógyszertár, valamint több bankfiók található majd a bevásárlóközpontban.

Eduard Precht, a Meinl European Land Group ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta: a csoport 45 ingatlannal, elsősorban bevásárlóközpontokkal rendelkezik Magyarországon, ezek együttes értéke mintegy 100 millió euró. A csoport 180 ingatlan tulajdonosa a régióban, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Oroszországban és Magyarországon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik