Gazdaság

Pannon-hírek

– Nemrégiben hosszú távú együttműködési szerződést kötött a Pannon GSM és a Nokia. Ennek értelmében a Pannon az idén 50 millió dollár értékű megrendelést ad kizárólagos beszállítójának. A Nokia a szerződésnek megfelelően bázisállomásokat és mobil kapcsolóközpontot szállít magyar partnerének. Ezenkívül a Nokia műszaki berendezések hardver- és szoftverszerviz-igényét is ellátja. A szerződés lehetővé teszi, hogy a szolgáltató az idén megvalósíthassa az országos lefedettséget.

– Az idén a Pannon mintegy 85 millió dollárt, vagyis több mint 12,5 milliárd forintot költ fejlesztő beruházásokra. Ez lehetővé teszi, hogy a kapacitás az előfizetői igényeknek megfelelően bővüljön és a társaság újabb értéknövelt szolgáltatásokat nyújthasson. Mint ismeretes, a Pannon még tavaly december elején bekapcsolódott az Internet világhálózatába, az idén február közepén pedig beindította konferenciahívás szolgáltatását.

– Változatlan maradt a rendszerhez csatlakozási (belépési) díj a Pannon GSM-nél. Ez nettó 27,5 ezer forint. Nem emelkedett az idén a cég Optimum tarifarendszerének és az értéknövelt szolgáltatások havi díja. Továbbra is ingyenes az Internet hozzáférés a PannonData előfizetőinek és az Internet Mail használatához szükséges postafiók havi előfizetési díja ugyancsak maradt a régi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik