Élet-Stílus

Survivor: Széphalmi Juliska a kiesése után 2 órán keresztül tisztálkodott

rtl klub
rtl klub
A több mint 40 nap alatt nem is szőrtelenített.

A Survivor döntője előtt Széphalmi Juliskának is búcsúznia kellett, a fináléba ugyanis Zsófi és Dani jutottak be. Az elődöntőt megelőzően egyébként találkozhatott párjával a szigeten, aki ugyan meglepetésvendégként érkezett hozzá, de Széphalmi a szakításon filózott.

Kapcsolódó

A táncos az Instagramon írt a kiesése kapcsán, kiderült például, hogy egyáltalán nem (vagy alig?) szőrtelenített a játék folyamán, a kiesés után pedig két órán keresztül tisztálkodott.

Ilyen volt az első reggel, miután kiestem a Survivorből! Itt már ettem, fürödtem, hajat mostam🤩, kiszedtem a szemöldököm😅, borotváltam, amit kellett, na, itt hálát kell mondanom, több mint egy éve járok lézeres szőrtelenítésre, így konkrétan csak pihe volt rajtam! Elképesztő magabiztosságot adott, hogy tényleg alig nőtt egy-két szál rajtam! A fogmosás na, az brutális volt, olyan érzékeny volt az ínyem!😣 Nagyon fájt! És annyi kosz jött le rólam…😅😂🤣🤣 Brutális volt! Na, a lényeg, hogy ez a tisztálkodás 2 teljes órán át tartott!🙈 De újjá születtem!😃

Ajánlott videó

Olvasói sztorik