Élet-Stílus

Hangosbemondón, káromkodva mondott fel a szupermarket-alkalmazott – videó

„Jarrednek, a boltvezetőnek üzenem: perverz vagy. Greta és Kathy: szégyelljétek magatokat.”

Sajátos módon jelezte felmondási szándékát egy amerikai szupermarket alkalmazottja.

Beth McGrath egy louisianai Walmart-áruházban dolgozik – illetve már csak dolgozott, ugyanis nemrég a hangosbemondón keresztül közölte, hogy felmond.

Figyelem, Walmart-vásárlók és dolgozók, Beth vagyok a műszaki osztályról

– így kezdte mondandóját, majd elárulta, hogy  öt éve dolgozik ebben a beosztásban, a kollégái közül mindenki túlhajszolt és alulfizetett. Amikor azonban a munkaidővel, beosztással kapcsolatban jelzik a problémáikat a vezetőiknek, azt kapják válaszul, hogy mindenki pótolható.

Ez a cég úgy bánik az idős dolgozóival, mint egy darab szarral

– folytatja McGrath, majd néhány kollégát név szerint is kiemel:

Jarrednek, a boltvezetőnek üzenem: perverz vagy. Greta és Kathy: szégyelljétek magatokat, hogy így bántok az beosztottjaitokkal. Remélem, a családtagjaitokkal nem úgy beszéltek, ahogy velünk.

A végén pedig a felmondási szándék bejelentése következett:

Bassza meg a vezetőség, bassza meg ez az állás. Felmondok.

Beth McGrath egy későbbi posztban megírta, mennyire hálás a támogatás-áradatért, ami kommentben a videójához érkezett. Azt mondja, nem a balhé kedvéért csinálta az egészet, hanem a kollégáiért, szeretne nekik segíteni, a hangjuk lenni.

Hogy mindez az ex-alkalmazott saját ötlete volt-e, nem tudjuk, mindenesetre nekünk ismerős volt az eset, ezért kicsit kutakodtunk, és találtunk egy nagyon hasonló walmartos elődöt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik