Élet-Stílus

Tökéletes módszerrel csempészett be egy liter vodkát a fesztiválra egy amerikai srác

Egy jó terv sikerének alapja, hogy az ember nem rögtönöz, hanem előre gondolkodik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az az amerikai srác, akinek sikerült gyakorlatilag kockázatmentesen becsempésznie egy üveg vodkát egy chicagói fesztiválra.

Egy zenei fesztivál résztvevői nem csak a jegyeik megváltásával fizetnek a programokért, hanem azzal is, hogy a rendezvény területén általában jóval többet kell fizetniük egy adag ételért, vagy italért, mint általában. Ezért vannak mindig ügyeskedők, akik kintről bevitt piával próbálják megkerülni a rendszert.

Egy amerikai srác például már hetekkel a chicagói Lollapalooza előtt gondoskodott arról, hogy nehogy szomjas maradjon a fesztivál ideje alatt. Az ismeretlen férfi a fesztivál megnyitója előtt három héttel kiment a rendezvénynek otthont adó parkba, és elásott a földbe egy üveg vodkát. Az italt aztán akkor ásta ki, amikor már javában zajlottak a koncertek. Az ital előbányászásáról videó is készült, ami az augusztus 1-ig tartó fesztivál zárása után kezdett el terjedni a Twitteren – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Bár a módszer kockázatmentesnek tűnik, azért senkinek sem ajánljuk a kipróbálását. Egyrészt azért, mert illegális, másrészt pedig azért, mert könnyen előfordulhat, hogy valamilyen bódé, büfé, mosdó, vagy akármi épül a földbe rejtett ital fölé, ezért hozzáférhetetlenné válik.

A trükk persze nem új, legutóbb 2017-ben írtunk hasonló esetről:

Kapcsolódó
Mai hősünk a srác, aki a fesztivál előtt elásott egy üveg vodkát a helyszínen, majd a buli közben kiásta
Megcsinálta azt, ami minden fesztiváljárónak az eszébe jutott már, de soha nem tette meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik