Élet-Stílus

Tilla: A felségem is nagyon sokszor szégyellt

A műsorvezető részegsége elég sok kellemetlen pillanatot okozott.

Till Attila nagyjából öt évvel ezelőtt döntött úgy, hogy nem iszik egy korty alkoholt sem, miután 15 éves korától 30 éven keresztül nagyivó volt. Elmondása szerint nem ivott minden nap, csak buliivó volt, de akkor túlzásba vitte és sosem tudott leállni. Ez pedig sok nehéz pillanatot okozott a házasságában is.

A gyerekeim is sok mindent láttak, a felségem is nagyon sokszor szégyellt. Sok veszekedés volt. Amikor kinézett az ablakon és reggel hatkor megáll egy taxi, amiből én kiesek, majd ott maradok fekve az út mellett

– mesélte Kadarkai Endre Klubrádión futó Szavakon túl című műsorában Tilla, aki azt is elmondta, hogy mi volt az a pont, amikor elérte a felismerés hogy abba kell hagynia az ivást.

Egy oltári buli után, ahol kidobtak egy helyről, veszekedés volt, balhék voltak és amikor hazaértem, úgy magyaráztam a feleségemnek, hogy tudtam, hogy már neki is tele van a hócipője. Egy icipici félelem volt bennem, hogy elveszíthetem őt. Ezenkívül úgy vettem le a cipőmet, hogy megbillentem és tiszta erőből, a homlokommal előre esve az előszobában lefejeltem a követ. Amikor felébredtem, ott volt a dudor és rájöttem, hogy nekem nincs szükségem erre a hisztériára. Nagyon sokat hisztiztem részegen. Lobogó tűz voltam, lenulláztam magam mindig, őrjöngtem. Simán össze tudtam akadni emberekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik