Élet-Stílus

Lefújta az esküvőt a menyasszony, mert a vőlegény nem tudta a szorzótáblát

Hinterhaus Productions / Gettyimages - Illusztráció
Hinterhaus Productions / Gettyimages - Illusztráció
Az indiai nő az utolsó pillanatban ellenőrizte párja iskolázottságát. Elbukott.

Közvetlenül az igen kimondása előtt fújta le esküvőjét egy nő az indiai Uttar Prades államban, miután vőlegénye nem volt képes végrehajtani egy egyszerű matematikai feladatot – jelentette a helyi sajtó. A meg nem nevezett nő arra kérte a férfit, hogy mondja fel a kettes szorzótáblát, de ezt nem tudta megtenni, ezért a menyasszony azon nyomban faképnél is hagyta.

A beszámolók szerint elrendezett esküvő volt, és a menyasszonynak gyanús lett, hogy a férjjelöltnek nincsen megfelelő iskolai végzettsége, és ezt az egyszerű matematikai feladattal ellenőrizte. Miután a férfi elbukta a tesztet, a nő közölte, hogy nem tud hozzámenni olyan emberhez, aki nem ismeri a matematika alapjait.

A nő egyik rokona a helyi sajtónak elmondta: a vőlegény családja becsapta őket, eltitkolták iskolai végzettségét, és lehet, hogy egyáltalán nem is járt iskolába.

A Deccan Herald című indiai lap cikke szerint nem kellett kihívni a rendőrséget, mert a két családnak sikerült békésen rendezniük az ügyet, és visszakapták a már átadott ajándékokat és ékszereket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik