Élet-Stílus

A tükör mögül dőlt be a hideg a lakásba – a lakó benézett mögé és ledöbbent

Újabb bizarr TikTok-sztori.

Még egy hét sem telt el azóta, hogy írtunk egy nőről, aki lecserélte a szőnyeget a házukban, és egy komplett pincerendszert talált a padló alatt; és máris itt egy nagyon hasonló eset.

Egy Samantha Hartsoe nevű nő először posztolt egy – azóta 8,7 milliós nézettséget elért – videót, amiből kiderül, hogy épp a New York-i albérletében van, és fázik. A fűtés megy, az ablakok zárva, valahonnan mégis jön be a hideg. Hartsoe elkezdi kutatni a beáramló levegő forrását: az biztos, hogy nem a szellőzőből jön a levegő, de láthatjuk a képeken, hogy a szél mozgatja a haját a lakás közepén. A villanykapcsolóból jön egy kis fuvallat, de attól azért még nem fázna. Majd egyszer csak rájön a titokra: a tükör mögül dől be a hideg. Úgyhogy leveszi. Persze csak a következő videóban.

@samanthartsoe

seriously never would I have expected to find this... and I documented all of it ##mystery ##fyp ##nyc ##secret ##foryou ##apartment ##storytime

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Több kommentelő már itt jelzi, hogy Hartsoe legyen óvatos, mert a Kampókéz c. 1992-es film jut eszükbe: a horror mindenkit lekaszaboló hőse akkor jelenik meg, amint valaki ötször a tükörbe mondja a nevét. Néhány órával az első videó után posztolja a másodikat, amelyikben láthatjuk, ahogy leemeli a tükröt. Először csak annyi látszik, hogy ott egy lyuk. Aztán az is, hogy ott egy egész szoba.

Mi van, ha lakik ott valaki?

– teszi fel az aggasztó kérdést a nő egyik barátja. Hartsoe eldönti, hogy bemegy. Persze csak a következő videóban.

@samanthartsoe

HOW IS THIS IN MY BATHROOM WALL ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##fyp

♬ Mysterious - Andreas Scherren

A harmadik videóban láthatjuk, hogy a nő összeszedi minden bátorságát, zseblámpát erősít a fejére, magához vesz fegyver gyanánt egy kalapácsot és bemászik a tükör mögötti lyukba.

@samanthartsoe

TRULY a new meaning to a “hole in the wall” ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##fyp ##foryou

♬ Oh No - Kreepa

A következő videóból pedig kiderül: nem egy szoba, hanem egy komplett lakás van a tükör mögött.

@samanthartsoe

crawled through a wall for this mystery so enjoy the finale 🕵🏻‍♀️ ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##storytime ##fyp ##foryou

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Hartsoe azt mondja, lesz reggel a főbérlővel egy vicces telefonbeszélgetése. Az utolsó videó posztolása óta 19 óra telt el – reméljük, mindenki jól van azóta a lakásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik