Élet-Stílus

A menyasszony egyetlen mondata miatt a vőlegény rögtön lefújta az egész esküvőt

A nem mindennapi történetet egy esküvőkkel foglalkozó rendezvényszervező osztotta meg az interneten. A férfi elmondta, hogy legutóbb egy olyan párral volt dolga, ahol a menyasszony a stressz hatására valóságos szörnyeteggé vált. Szó szerint.

A szakember azt állítja, hogy ilyen esettel még nem volt dolga, a vőlegény és családja konkrétan le is fújták az esküvőt, mikor a menyasszony kimondott egy bizonyos mondatot.

Az előzmény: a vőlegény testvére már évek óta próbálkozott a párjával, de sokáig nem sikerült teherbe esni. A menyasszony azon húzta fel magát, hogy a nőnek pont akkor sikerült, mikor az esküvőjük lett volna. A szörnyeteg menyasszony úgy döntött, hogy emiatt meg sem hívja a vőlegény testvérét a szertartásra, pedig elvileg ő lett volna az egyik koszorúslány is.

Mégis jöhetett volna

Később aztán szörnyű hír érkezett: a vőlegény testvére elvetélt. A menyasszony erre csak úgy reagált:

Akkor úgy néz ki, hogy mégis jöhet az esküvőre.

A család ezen az érzéketlen mondaton annyira felidegesítette magát, hogy úgy döntöttek: lefújják az egész szertartást és mégsem tartják meg az esküvőt. Arról nincs információ, hogy a pár végül együtt maradt-e, de nagy összeget nem tennénk rá.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik