Élet-Stílus

Vérengzés rendezett a vérfertőző apa: megölte lányát és közös gyereküket is

Holtan találták meg a 20 éves Katie Pladlt örökbefogadó apjával együtt Connecticutban. Valódi apja, a 43 éves Steven Paldl öngyilkosságot követett el New Yorkban. Steven és Katie vérfertőző kapcsolatából született csecsemő holttestére ugyanazon a reggelen találtak rá Észak-Karolinában.

A lány 18 éves korában vette fel a kapcsolatot – az akkor még egy párt alkotó – valódi szüleivel, még csecsemő volt, mikor örökbe adták. Apa és lánya között hamarosan romantikus kapcsolat alakult ki, tavaly törvénytelenül összeházasodtak és közös gyerekük is született. Januárban aztán letartóztatták őket, vérfertőzés és házasságtörés miatt. A kapcsolatuk, bár nem is nagyon titkolták, úgy derült ki, hogy Steven egy másik gyereke naplójában írt róluk, az anyja, Steven volt felesége pedig megtalálta azt.

Egyik lányától gyereke van, összeházasodtak, a másik sátánnak nevezi
A lány nevelőszülőknél nőtt föl, amikor 18 éves lett, ismerte meg vér szerinti szüleit. Két évvel később már gyereket szült apjának.

A vérfertőző apa előbb  Észak-Karolinában megölte a lányával közös, hét hónapos gyermekét, aztán csaknem 1000 kilométert utazott, hogy Katiet és örökbefogadó apját is meggyilkolja a kocsijukban, majd magával is végzett. Három állam nyomozói dolgoznak most, hogy kiderítsék az ügy részleteit. A férfi holttestére csütörtök reggel egy parkolóban találtak rá, saját fegyverével végzett magával.

Azért  történt a vérengzés, mert a lány telefonon szakított apjával szerdán – mondta el a férfi anyja a rendőrségnek, mikor értesítette őket a gyilkosságról. Steven azt mondta anyjának telefonon, hogy Katie-nél volt, és már hazafelé tart. Azt is elmondta neki, hogy megölte a vérfertőző kapcsolatban született babájukat, akinek a holttestét otthagyta a házában.

Mondta nekem, hogy hívjam a rendőrséget, de ne merjek belépni a lakásba. Azt mondta, hogy a ház üres, és hogy a kulcsokat a bejárati ajtó előtti lábtörlő alatt hagyta.

Ahogy anyjának azt is bevallotta, hogy Katiet és apját is megölte – írta a Daily Mail.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik