Élet-Stílus

Fának hajtott egy vezetés közben szexelő férfi

Az amerikai férfi a párjával együtt teljesen pucér volt, amikor kiszálltak az összetört járműből. Aminek hátsó ülésén ott volt a nő háromhónapos kisbabája is.

Letartóztattak egy férfit az amerikai Washington államban, miután autójával fának csapódott, miközben vezetés közben a vele lévő nővel szexelt – jelentette a helyi sajtó. A helyi hatóságok közlése szerint a páros egy országúton autózott, amikor a férfi elvétett egy kanyart, lecsúszott az útról, majd egy fának ütközött.

A baleset helyi idő szerint szerda este hat órakor történt. Szemtanúk elmondása szerint a férfi és a nő is teljesen meztelen volt, amikor kiszálltak az autóból, amiben ott volt a nő háromhónapos gyereke is.

A nőt csonttörésekkel szállították kórházba, gyerekülésben ülő kisbabának nem lett semmi baja. A részegen vezető férfi szintén sérülések nélkül úszta meg a balesetet.

Pénisztörés és balesetek: így lehet rémálom a szexből
A legveszélyesebb a kutyapóz, a misszionárius, és ha a nő van fölül. Bárkivel, bármikor megtörténhet.

A rendőrök a sofőrt őrizetbe vették és ittas vezetés, gépjárművel elkövetett testi sértés és gyermek veszélyeztetése gyanújával egy megyei börtönbe szállították. A rendőrség közlése szerint korábban már többször is elítélték ittas vezetés miatt.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó:Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik